RSS

QR code.. Aku dah ade.. Kau hader....???


Assalamualaikum...
Apa khabar semua... Harini Intan bizi sesangat... badan pun dah letih koyok panaflex dah tertampal kat belakang ni.... lenguh bahu punya pasal tapi Intan sempat nak memikirkan idea untuk post ini...  Oh .. jangan peduli dengan tajuk ala kebudak-budakan di atas... saje nak memvariasikan blog yang mula bersarang ni...

Apa itu QR code??
QR code ialah ringkasan untuk 'Quick Response Code' yang mana code-code ini boleh diterjemahkan dengan cepat dan mudah dengan menggunakan iphone atau android...pendek kata smartphone korang yang canggih tu.... Aplikasi Qr code ini memang ade kat android market so install je la.... 

Hagak-hagak yang kat atas ni QR code sape yek... hihi...if korang nak create Qr code korang pun boleh.. So dah hade fon canggih takkan buat baling anjing je kot.... Rugi korang tak cuba sesuatu yang menyeronokkan dengan create QR code sendiri.... ada juga yang menyatakan QR code bakal menukar sistem barcode yang ade sekarang...kita tunggu dan lihat sajalah 

Jom mentuakan (ayat sembrono) dan menggemukkan gambar

Assalamualaikum.....

Harini Intan saje je nak mengetest application oldify dengan fattify pada iphone ni... jadi apa-apa pic kat fon ni mesti nak test...hehehe... harap-harap model-model Intan jangan marah yek... Just for fun... Kenapa pic Intan xde yek... mesti lah xleh...nanti ada yang termuntah lak tengok Intan ni...hikhikhik..
apapun layan pic kat bawah:

Model : Muhammad  Helmi
Hobi   : fotografi

OLDIFY



Model : Afiqah 
Hobi   : Bermain Wii Party

FATIFY

oklah... apa-apapun semua for fun only... 


Hot Yili Balo Chilli Review


Assalamualaikum....
Harini saja je Intan nak kasi review salah satu gel slimming yang Intan ada kat meja solek Intan ni.... Beli Yilli Balo Body Slimming ni takde la mahal... Masa tu ada offer dapat lah beli RM10 setiub dan free Shower gel kecik je...Tahap kepanasan biasa aje la, hangat-hangat sikit... pakai pun waktu tidur dan kadang-kadang lepas mandi pagi. Tak tau la kalau orang lain rasa panas sangat mungkin kulit Intan ni tebal kot.... 
Intan cuba amalkan sapu gel ni sebelum tidur dan pakai bengkung untuk dapatkan body ala-ala jam pasir gitu... berkesan ke...setakat ni belum lagi la sebab memang dah lama beli tapi tak displin pulak memakainya.... ni tengah cuba la ni...
Sempena bulan Mei yang mendatang ni... Intan akan cuba mendisplinkan diri hihihi....


Product ni dari china... ada orang rasa panas yang menyengat tapi Intan tak rasa panas sangat macam berangin-angin pun ade jugak... tapi gel nya tidak melekit... Overall, memang suka pakai sebab malam-malam yang dingin rasa perut tu berangin-angin dan hangat sedikit jadi tidur jadi lena.... Kalau Intan dah berjaya kurangkan cm perut dan peha ni nanti, intan akan inform okey

daa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...