RSS

OGAWA TRAVEL PILLOW

Assalamualaikum..




Ha... Intan nak perkenalkan gadget Intan yang terbaru ni... macam jakun je.... OGAWA TRAVEL PILLOW.. Bukan sebarang GADGET tau... Apa yang lain dari yang lain Intan akan ceritakan.. Tapi kesian kan, benda camni pun boleh buat Intan excited..

sebenarnya takde lah hebat sangat bantal ni... memandangkan Intan xpernah berbantal bila travel, tetiba dapat free bantal TRAVEL OGAWA ni... So jadi eksited la... sapa xmo barang free dik oii....

selain tu bantal ni xsame dengan bantal yang jual kat kedai rm6 ke mane2 sebab ada ciri2 extra.... Jadi yang agak2 nk berlagak dengan batal travel RM10 korang tu simpan je ye... heheheheh

1) keselesaan tengkuk
Almaklumlah bila travel ni terpaksa tidur duduk... kdg2 xselesa sebab sakit tengkuk jadi inilah gunanya travel pillow... heheh memang le ciri ni ade kat bantal yang lain... yang tu Intan tak nafikan.... tapi sebenarnya best jugak ade bantal mcmni kan.... sorry lah intan ketinggalan sangat ni

2) vibrate lembut
antara yang lain, bantal ni ade fungsi vibrate lembut... so bila letak kat leher tu ala-ala diurut2 gitu... tapi korang jangan la compare mengurut amacam kerusi urut sbb ni lembut2 aje... tapi kalau korang xsuka gegar2 ni boleh je off kan fungsi vibrate tu...

3) lena dengan muzik
Sebenarnya bantal ni ada fungsi speaker dengan mencucuk kabel pada smartphone korang... so kalau nk dengar lagi sambil tidur tu boleh la pasang dan mencucuk palam speaker pada smartphone... tapi jangan la risau volume boleh adjust dan dia xdelah kuat sangat... just keluar kt celah kiri kanan bantal tu... jadi ada lagu lena la sikit tidur tanpa cucuk telinga dgn earphone.... dan tak menggangu jiran sebelah.

Macam Intan ni xberapa suka sangat pakai earphone....  sakit telinga... kalau terpaksa kena pakai yang jenis bluetooth yang tak menarik telinga dan tak mencengkam sgt.... ade headphone lagi bagus tapi yelah besar gabak la pulak...

Intan dah bwk travel pillow ni pergi CAMERON HIGHLAND memang bestlah sbb jalannya yang mendaki ni bagus Intan tidur je....

oklah, Intan cuma beri description pasal bantal MAROON OGAWA PILLOW ni... sbb Intan dapat FREE dan kegunaan nya yang Intan rasa best... Staff Intan pergi bercuti pun Intan bagi pinjam... sebab eksited ada benda ni... Sebenarnya dia pun dapat 1 bijik OGAWA PILLOW ni jugak tapi biasa2 punya je... tapi xpelah benda free jangan lah tolak.... Intan bukan promote tau sbb xdapat duit pun dari OGAWA... Macam yang sedia maklum, Intan berblog untuk saja2 aje...

Korang pun jangan lah tanya harga... Intan memang taktau... so agak-agak nak beli bolehlah g kedai OGAWA sambil2 try mesin urut... (free je) tanya2 lah jugak pasal product ni ye

Sekian,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...