RSS

HSBC amanah platinum card




yeay... harini aku nak balik kampung... hopefully tak ade emergency la... kene replace staff... dah lama sangat tak balik kampung jumpe maktuk .... lebih2 lagi kampung ade kenduri so mesti meriah kampung hari ini....

Cerita tu nanti baru aku citer tapi sekarang nak citer pasal kad kredit hsbc amanah aku ni.... dulu orang kata nak apply kad hsbc platinum ni susah dalam akaun kena ada dlm RM10k... aku pun tak tau sangat ye atau tak.... sebab aku apply terus dapat jek

Nak cerita pasal kad ni selalu buat promotion..... kalau dulu setiap 7 transaksi minimum RM50 akan dapat rebat RM30 sekarang dapat diskaun..... apa yang best setiap bulan mesti ade je promotion.... orang macam aku yang tegar menggunakan kad kredit dalam kehidupan seharian ni memang tak ada masalah la.....

Aku bukan nak promot kad ni tapi dalam banyak2 kad aku prefer kat hsbc..... ni promotion yang sedang berlangsung ..... aku hagak best jugak la sebab promosi ni tak de la... seperti cabutan bertuah ke.... lucky draw ke.... peluang memenangi bla...bla...bla... perkataan peluang tu yang aku susah nak rasa dapat..huhuhu tapi yang ni lain... ko ikut terma dan syarat ko akan dapat.... (kalo xdapat ko komplen ler)

Ok ni adalah promosi sekarang ni

fyi.... aku xberminat dengan peraduan yang ala2 lucky draw tapi peraduan yang kite fullfilled term n condition dia aku rasa berminat sikit wpun xde la best sgt reward tu...
Tapi bagi yang xdapat mendisiplinkan diri dan mengalami masalah boros dan rambang mata bershopping silalah jangan apply kad kreditwalau apepun jenis kredit kad yer.... sebab ia akan menyusahkan hidup korang nanti......

adios
kredit to hsbcamanah

1 comment:

Tanpa Nama berkata...

awal yang baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...